Dagen indtil videre

Mon det er det dejlige solskin? Eller det faktum, at jeg rent faktisk kom i seng i ordenlig tid i går, der gør at jeg har haft så meget energi i dag? Måske er det bare fordi, jeg kan mærke, at det er starten på en dejlig uge?

I hvert fald har jeg fået lavet lidt af hvert. Startede dagen med at være ved frisøren med ungerne (det eneste sted, hvor de sidder bomstille uden en lyd!!), fik vinket i børnehaven og var hjemme igen kl. 10. Jeg har fået vasket to maskiner tøj, som nu hænger og flagrer i vinden i haven. Resten af dagens produktion kan ses herunder. Croutoner af brød der var tørt som et bræt, saltbagte mandler, to rugbrød og et par halvt færdige bukser. Bukserne er jeg særlig spændte på, for jeg har syet nogle lommer på med tittekant, ingen af delene har jeg prøvet før. Indtil videre er resultatet rimeligt, men man skal ikke bruge lup på detaljerne vel…

Nu er der vist heller ikke plads til flere kreative udfoldelser i dag, lige bortset fra, at jeg skal have lavet aftensmad på et tidspunkt.

En tanke om "Dagen indtil videre"

  1. Trine

    Vildt Rikke! Sikke meget du kan få yd af bare 1 dag!!
    Er der flere timer i døgnet der hvor du bor??
    Husk lige at vise de færdige bukser, de ser virkelig lækre ud. Fed detalje m tittekanten.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>