Dagens frokost

Da jeg har været på besøg hos en behandler, som renser ud i affaldsstoffer og sådan (lang historie), og som har givet mig nogle kostråd jeg skal følge, så må jeg i en periode ikke spise gluten, pasta, ris, frugt, sukker, færdigproduceret og halvfabrikata og så spiser jeg ikke kød. Puha, det kan være lidt svært at finde på 3-5 måltider om dagen.

Derfor var jeg også særlig tilfreds med dagens frokost. En salat der bestod af iceberg, agurk, tun, æg og stegt røget laks, med hjemmelavet pesto på. Det var rigtig dejligt. Men jeg er sat på lidt af en udfordring kan jeg godt se.

3 tanker om "Dagens frokost"

  1. Trine

    Ja! Mums. Men hold da op en udfordring du har fårt der.
    ….og hvordan gør man mon det i Vegas, eller lader man bare værre? Vegas er jo Vegas!
    (Håber I hygger rigtig meget)

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>