En dags produktion

Nogle dage er mere produktive end andre. F.eks. er dagen i dag ikke ret produktiv. Jeg får ordnet noget vasketøj, har været en tur på posthuset, jeg har stemt, afleveret mine ynglingsstøvler til reperation hos skomageren. Jeg tuller lidt rundt og tænker tanker og lægger planer. Men i mandags fik jeg lavet lidt, som der kom et færdigt produkt ud af, eller tre faktisk.

Her er en portion musli og en dåse med muslibarer. Begge dele smager af succes, dejligt.

Og her er et brød til kartoffelsuppen, opskriften er ca…

3 dl. lunt vand

15 gram gær

salt

1 dl. hakket persille og timian eller andre krydderurter

1 dl. revet parmesanost eller lign.

ølandshvede eller andet hvedemel

groft ølandshvede eller andet groft mel

Opløs gær i vand, tilsæt resten af ingredienserne. Jeg har brugt ca. 1/4 groft mel, 3/4 hvedemel. Mængden kommer an på den type med du bruger, dejen må gerne være lidt klistret. Ælt så længe du orker, jo længere jo bedre. Lad dejen hæve et par timer, vend den ud på en bageplade og lad det hæve så længe du har tid. Bag ved 200 grader i ca. 20 min. Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>