En milepæl

 

Se så…jeg har fået syet en lynlås i en lille pung. Den er bestemt ikke lige i kanterne, den kan i det hele taget godt finpudses i detaljerne, men pointen er, at jeg for første gang har syet en lynlås i noget, og jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet. Nu har jeg forstået pointen og er klar til at kaste mig ud i den store verden af lynlås projekter, som jeg har været lidt bange for. Næste gang jeg laver en pung, tager jeg billeder undervejs. Og tænk, jeg havde en lynlåstrykfod i min lille sykasse, det vidste jeg ikke.

En tanke om "En milepæl"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>