En rigtig dejlig dag.

 

I dag har jeg været på sund livsstilmesse med Birgitte. Sikke en dejlig energigivende dag. Særligt på grund af selskabet. Jeg ved ikke, hvornår jeg sidst har haft en dag med den kære Birgitte, det er i hvert fald meget længe siden. Messen var både og, noget godt, noget ligegyldigt, og til sidst var der rigtig mange mennesker. Jeg er blevet en håndlæsning klogere og nogle kroner fattigere. Jeg kom hjem med en masse brochurer, gelatinefri vingummier til ungerne, nogle hyben snack ruller og en mindfullness cd med musik. Vi fik smagt wheatgrass og et par andre ting. Og derudover fik vi snakket om en hel masse vigtige ting, og fik drukket te og kaffe, og spist en lækker frokost. Og jeg fik fyldt mine honningdepoter, det håber jeg også Birgitte gjorde.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>