Et lille hvil

Jeg var en tur i zoologisk have i går med ungerne og min mor. Skønt efterårsvejr, glade børn og rigeligt at tage sig til. Sådan et par 3 årige løber altså tør for krudt, før de løber tør for zoologiske oplevelser. Der var i hvert fald knald på, og da turen var halvvejs, lavede vi en slags byttehandel. To af os fik en is, så de andre to kunne få kaffe og sidde ned så længe det tager at få taget livet af sådan en københavnerstang og champagnebrus. En helt ok latte i en helt ok efterårssol, det er ikke det værste. Slet ikke hvis man kan abstrahere fra friturelugten i baggrunden…Og sikke nogle fine krus de har fået designet sig der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>