Det var hurtigt?

Brrr, hvor var det koldt og mørkt i morges. Måske føles det sådan hver år den første frost sætter ind, men var det ikke en smule hurtigt? Det er blev et sværere at komme ud af sengen, dynen er tungere og øjenlågene strammere. Sådan er det sjovt nok ikke for Bertram. Han er altid frisk på en gang morgenmad allerede inden han har åbnet øjnene. Magen til morgenfriskhed skal man lede længe efter. Nå, men er der ikke noget med, at intet er så skidt, at det ikke er godt for noget? I hvert fald er der noget helt utrolig hyggeligt over stearinlys i mørket. Og jeg er heldigvis udstyret med en mand, som tænder lys, hvor han kan komme til det. Det første han gør om morgenen, når han kommer ned i køkkenet, er at tænde fyrfadslys i mørket, både inde og ude. I morges var det lyst, da jeg nåede ned, men I får et billede alligevel.

 

 

2 tanker om "Det var hurtigt?"

  1. Trine

    Ser rigtig fint ud! Total hyggestemning. Hvor er den fra den svamp, den er godt nok fiin
    Fyrfadslys kan virkelig gøre meget i den her mørke tid.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>