For eller imod Halloween?

Aaarh Halloween, hvor hyggeligt. En af efterårets få traditioner. Måske ikke i Danmark, men i andre dele af verden så. Og den skal være så velkommen her også, hvis man spørger mig. Jeg elsker traditioner. Børn elsker traditioner (som regel). Og skal vi være helt ærlige, så har efteråret ikke ret meget at byde på i børnehøjde end kastanjer?! Så lad os tage den tradition til os, som spreder lidt (u)hygge i en lille uges tid i efterårsstormen. Gør det til hvad man vil. Herhjemme udskærer vi som regel et græskar, vi tænder lys udenfor, i år har vi købt lidt pynt, og så køber vi karameller til når vejens unger kommer forbi og råber “slik eller ballade” med fine kostumer på. Mine egne skal ikke på slik jagt, det er de trods alt for små til, men vi deler gerne ud. De skal til gengæld være spøgelser i børnehaven på fredag, hvor de også skal spise ulækker mad til frokost og noget klamt til frugt.

Mange er imod det Halloween. Det er fint nok med mig. Bare jeg må have lov at fejre det, og lade mine børn vokse op med en dejlig tradition, som der ikke er for mange af i forvejen. Lad os bryde hverdagen lidt i det kolde efterår, det trænger vi nok alle til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>