Turen hjem fra rytmik

Jeg er vild med det efterår. Både når det er mildt og lunt, men også når der er storm og regn. I går var jeg dog taknemmelig for det milde og lune efterår, så ungerne og jeg kunne cykle til og fra rytmik. Det er en god cykeltur til små begyndere, som stadig øver sig. Det kræver en god portion tålmodighed, opmuntrende tilråb både op og ned af bakkerne, og en bestemt tone når der er biler i farvandet. Det gik godt, endnu en gang. De er dygtige. På vejen hjem lykkedes det mig at tage en omgang billeder. Billeder af efterår, små cyklister, yndige blomster der stadig kæmper for overlevelse, træer, veje og blade. En smuk tur, der skifter farve dagligt for tiden. Det er ren honning for min sjæl. Jeg er vild med det efterår.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>