Endnu et par bukser, nu med for

Jeg har lavet endnu et par bukser til min nu vældig store dreng. Grundmodellen er efter et Onion mønster, men jeg har lavet temmelig mange ændringer, så helt Onion er det ikke. Jeg har klippet dem over på skrå og sat et andet stof ind, jeg har syet uden linning men sat rib på og jeg har foret dem. De er syet i koksgrå babyfløjl, og foret med noget let grøn jeans agtigt noget jeg havde til overs fra en nederdel. Det er dejlig bløde og dejlig lune. Jeg håber Bertram bliver glad for dem.

Til gengæld har jeg ikke fået syet noget på nogle tasker. Jeg kan ikke nå det hele desværre. I aften er 2. sidste gang jeg skal til taske kursus, det er jeg lidt ked af. Jeg har ikke nået den store produktion, men til gengæld har jeg lært en masse til fremtidig brug. Jeg kommer til at savne det.

 

4 tanker om "Endnu et par bukser, nu med for"

  1. Nanna

    Vildt fede.. Kan Noah og Marcus ønske sig nogen i julegave hi hi :-)
    Dejligt du er kommet i gang med noget du virkelig brander for også er du jo vildt god til det.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>