Hjemmelavede müslibarer eller bidder

Jeg har lavet mini müslibarer til at dele ud i børnehaven.

De hedder nu müslibidder.

Her er en ca. opskrift

3-4 dl. grove havregryn

2-3 dl. solsikkekerner

1 dl. hakkede hasselnødder

1 dl. hakkede mandler

1/2 dl. sesamfrø

1/2 dl. hakkede tørrede tranebær

1/2 dl. kokosmel

1/2 dl. sirup

1 dl. honning

2 spsk. smør

Rist havregryn, solsikker, og nødderne hver for sig på en tør pande, det tager kun et par minutter. Bland det hele på panden og tilsæt sesamfrø, de popper med det samme. Tilsæt smør, sirup og honning, det er svært at sige hvor meget, men det skal blive klistret, ikke helt vådt, faktisk må det godt virke som om det er lidt for tørt. Tilsæt til sidst tranebær og kokos, rør godt rundt og hæld det hele i en form foret med bagepapir. Pres det godt sammen og lad det blive helt koldt, gerne på køl eller udenfor. Når det er helt stivnet kan du skære det i bidder eller barer. Det krummer en del, men bare smid alle de små krummer i en bøtte, så er der lækker müsli til et par dage.

Du kan variere ingredienserne som du vil, og målene er kun ca. Det tager ca. 15 min. at lave en hel portion bidder eller barer. Velbekomme.

 

En tanke om "Hjemmelavede müslibarer eller bidder"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>