Lys i mørket og weekend i sigte

Min kære mand tænder lys, han tænder lys over alt. Nu har det bredt sig til postkassen også, og hvor er det fint. Sommerens lanterner er nu forvandlet til lune efterårslygter. Der er også plads til den fine Halloween lygte som Ronja så fint har lavet i børnehaven.

Weekenden er lige på trapperne. Jeg glæder mig til noget langsom tid med ungerne. De glæder sig mest til fredagsguf. Og så skal vi til fødselsdag hos en lille dreng, der pludselig er blevet stor. Elliott er 5 år i dag og har fået en Nintendo. Vi skal til fødselsdag hos ham i morgen, vi tager en kage med og en gave eller to. Gaven kommer på bloggen en af de kommende dage, den er hemmelig lidt endnu.

Søndag har vi ikke andre planer end rytmik, og det er helt fint med mig.

Rigtig god efterårsweekend til jer.

2 tanker om "Lys i mørket og weekend i sigte"

  1. Trine

    Ejj hvor fiint. Og hvor er hun bare GO hende Ronja, den er rigtig fin
    Tusind tak for en dejlig fødselsdagsfest, super gode gaver til os alle (har du lagt opskriften på de salte nødder ud på bloggen?) fantastisk kage og skønne selskab. Jeg må låne de børn der snart.
    Nintendo kan varmt anbefales. Indtil videre stor succes (også til en kort pause i en vogn i IKEA)

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>