4 gange benzin til ikke-tænke-turene fra P4

I morgen er det sidste chance for at hente de 4 lydbøger på P4  som har været P4´s adventsgaver til lytterne i år. Jeg er selv blevet glad for lydbøger. Jeg lytter til dem, når jeg går lange ikke-tænke-ture alene. Jeg er ikke god til at lytte til musik imens, men lydbøger er lige til mit gemyt. Mine ikke-tænke-ture har været på hold i et par måneder, men med den seneste høst på P4, så er de vist på vej til en genoplivning, for jeg trænger i den grad til luft, motion og en ikke- tænke-overhovedet-tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>