December spændte ben for mig

Jeg kunne pludselig ikke følge med. Jeg kunne ikke følge med i mine tanker, jeg kunne ikke følge med i min nærmeste verden, jeg kunne ikke følge med i julen. Jeg ville så gerne have delt vores jul, mine opskrifter, glæden, forventningerne og alt det andet, men jeg kunne ikke. Mine tanker fløj rundt hos nogle af mine nærmeste, der i den grad mærkede livets barske side, og det tog al min energi. Det eneste der har været energi til, udover det obligatoriske, har været et ædegilde uden lige. Jeg har spist chokolade og småkager så det står ud af ørerne. Når tankerne er tunge og mine nærmeste har ondt, så dulmer chokolade så trygt og velkendt.

Mine favorit juleornamenter til træet

Trods alt har vi haft en dejlig jul. Ferien går med ret meget ingenting, så det er lige efter planen. Nytår holder vi herhjemme, kun den benhårde kerne af mor, far og børn, og det er bare helt fint med mig. Jeg ønsker mig en stille og rolig nytårsaften, hvor vi er alle er glade og maden er dejlig. Er det for meget at bede om?

Jeg er så klar til at sige farvel til 2011. Det har på næsten alle måder været et barsk år. Det har været præget af sygdom og elendighed. Havde det ikke været for et bryllup og de skønne ungers udvikling, så var jeg klar til at rive hele året ud af kalenderen og aldrig se mig tilbage. Men jeg har også lært meget, og vigtigst af alt har jeg lært at jeg er stærk. Det er vel værd at tage med?

 

5 tanker om "December spændte ben for mig"

 1. Lady Jane

  Hørt hørt! Specielt til det sidste om at rive året ud af kalenderen.

  Men tusind tak for et skønt bryllup, det var en dejlig dag :-)

  Og sikker fine juledimser, dem kan jeg godt lide :-)

  Rigtig godt nytår til dig, det kan sgu kun blive bedre end det forgangne.

  P.s. jeg har også været rigtig dygtig til at spise. Men faktisk skønt at få slået fast med syvtommersøm, at der virkelig er noget jeg er super dygtig til. Så lad lige være med at komme her og prøve at stjæle mit rampelys. tsk.

  Svar
 2. Line

  Må det blive bedre i 2012..
  Krydser fingre for dig ( og mig )

  Ps. Nyder at læse dine bidrag her på siden, som at være en del af hverdagen igen, selv om der er gået 7 år.. :)

  Held og lykke og rigtig godt nytår..

  Svar
 3. Trine

  Hørt!
  Tak for de gode timer i 2011, som har været i så skarp kontrast til alt hvad året ellers har bragt med sig. Må de gode timer følel lige så skønne i 2012, helt uden kontrasten tak!
  Ser frem til et nyt år med en ny start og man må sige at I går igang med glæderne straks i det nye år ;-)

  Svar
 4. Rikke Forfatter

  Tak for jeres søde kommentarer. Jeg ved desværre at alt for mange er enige med mig i, at 2011 var lige til at skylle ud i toilettet. Jeg bliver nød til at tro på, at det hele giver mening en dag, ellers er det jo til at blive vanvittig af.
  Hyggeligt at høre fra dig også Line :)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>