En hel sæk sko eller to

Vi har ryddet op og ryddet ud i rummet under trappen. Nøj hvor kan der klemme sig meget ind i sådan et rum, mens man lige kigger væk. Alt blev ryddet ud, sorteret, kigget igennem, ikke mindst skoene. Jeg har virkelig svært ved at give slip på sko, både mine og ungernes. Tænk hvis nu og minderne er som regel min undskyldning. Men jeg tog en beslutning, jeg var hård og kontant. En hel sæk til genbrug, og en halv sæk til udsmidning, det er jeg godt tilfreds med, og det var Benjamin også, selvom han nok gerne havde set, at der var røget en halv sæk mere.

 

En tanke om "En hel sæk sko eller to"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>