Godmorgen derude og godt nytår.

På årets sidste dag kom den første rigtige rimfrost. Den gør verden helt stille og rolig. I hvert fald uden for min havedør. Det ser ud som om, verden er gået i stå. Frosset fast måske. Luften er sprød, duften er skarp. Det var på tide. Vores løg er allerede begyndt at skyde, det skal der gerne sættes en stopper for hurtigt, hvis vi skal nyde dem til foråret.

 

Jeg glæder mig til midnat. Endelig skal vi sige farvel til 2011, og 2012 skal være så hjertlig velkommen. Det kan umuligt blive værre end det år der er gået, jeg er fast i troen på, at næste år må være mit og mine nærmestes år, jeg synes ærlig talt, vi er nogle stykker, der fortjener det. Rigtig dejlig nytårs aftens dag til jer alle og rigtig godt nytår. Vi ses på den anden side.

 

3 tanker om "Godmorgen derude og godt nytår."

  1. Birgitte

    Godt nytår, Rikke-Prikke, til dig og dine! 1000 tanker, håb og ønsker for et godt nyt år med masser af kærlighed, ro og skøn hverdag…

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>