Så kom julepynten frem

Kasserne kom ned fra loftet og ungerne synes det var en fest. Sikke mange fine nisser vi har. Vi har flere nisser, end vi har steder at stille dem. Og jeg tror ikke, jeg nogensinde selv har købt en nisse, jeg tror der har været bedstemødre og en svigerinde på spil der.

Og så har vi en enkelt havenisse, som er fra Oldemor Agnes, den står tappert ude på sandkassen i rusk og regn. Mon ikke den synes der var lidt mere julefest over sidste års sne end det her års gråvejr? Det synes jeg i hvert fald. Det er da godt nok et trist julevejr, det hjælper i hvert fald ikke på julestemningen, der trods alt så småt er ved at indfinde sig. Jeg er gået i gang med småkagerne, indtil videre er det blevet til lidt vanillekranse, pebernødder og brunekager. Der er dej til mere i køleskabet, men det bliver godt nok hurtigt kedeligt at trille de pebernødder. Det gjorde Benjamin sidste år, det synes jeg bestemt vi skal gøre en tradition ud af. Men gode det er de, og jeg er helt gak med de julesmåkager. Jeg er vild med at lave dem, og vild med at spise dem.

Hav en rigtig dejlig fredag derude i det riv rav ruskende decembervejr.

 

En tanke om "Så kom julepynten frem"

 1. Trine

  Ser vildt hyggeligt ud :-)
  Håber Nissen derude klarer blæsevejret i dag, for hold da op det minder om forrige weekend … der bemærkede vi bare ikke blæsten før næste morgen jo ;-)
  Skøønt m duften af julebag i huset :-)
  Lyder som en god tradition at B står for pebernødderne ;-)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>