Varm Cider fra Ciderimport.dk

Man forstår næsten ikke, at Danmark har klaret sig uden varm cider i så mange år, men nu behøver vi ikke undvære det længere. Og her snakker jeg altså ikke om Somersbys sukkersøde “cider”, men om ægte cider importeret fra England. I England drikker man varm cider tilsat krydderier i stedet for gløgg, og jeg er ikke i tvivl om, hvad jeg foretrækker. Jeg smagte det første gang, da jeg var i Tivoli til Halloween. Rikke og Duncan, som har startet Ciderimport.dk har en rigtig fin bod i Tivoli både til Halloween og til jul. Duncan er a real englishman, direkte importeret af Rikke, der har boet i England over halvdelen af hendes liv, men nu hjemvendt til det danske. En rigtig fin virksomhed med et rigtig dejligt produkt. Du kan bl.a. finde deres produkter i Mad og Vin i Magasin, hvor der er et stort udvalg af deres fineste engelske cider, og kig forbi deres bod i Tivoli, hvor du både kan finde den varme variant og en masse andet, bl.a. rigtig fine gaveæsker. Nu vil jeg drikke mig et glas dejlig varm cider, jeg har nemlig købt med hjem. Mmmm….

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>