Fredag aften i PINK og Dalle Valle

Fredag aften var jeg en tur i Kjøwenhavnstrup. Det er ikke så tit jeg kommer helt ind til storbyen, jeg ved egentlig ikke helt hvorfor. Det er jo der de fedeste forretninger er, ik? Jeg tror, det er fordi det altid koster enorme mængder af tid og penge lige netop af før nævnte årsag. Nå, nu skulle jeg i hvert fald mødes med Trine på Dalle Valle, og på vej derhen kom vi forbi en king size PINK. Jeg vidste ikke, de fandtes så store, men hvad ved jeg. Jeg er bare vant til den lille forkølede PINK her i Hørsholm. Jeg må snart derind igen, men med større mængder af tid og penge end jeg havde i fredags.

Til dem der ikke kender PINK (i Fiolstræde bl.a.) så sælger de, de dejligste nordiske mærker. Jeg troede kun det var tøj, men det er åbenbart også interiør, og så står det oven i købet i farveorden og jeg er en sucker for sådan noget.  Det blev til to par Marimekko strømper, som vil blive skattet højt. Og tjek så lige de lækre lækre støvler, der står på række, de er slet ikke til at stå for. Det var stjerneskuddet heller ikke på cafe Dalle Valle. En rigtig dejlig aften.

 

En tanke om "Fredag aften i PINK og Dalle Valle"

  1. Rikke Forfatter

    Og det var så en fejl, at der var lukket for kommentarer på den her post, så hvis nogle skulle have lyst til at komme med et pip, så er der rig mulighed for det nu.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>