Gensyn med en kær ven

Jeg har ikke syet i to måneder. Sikke jeg har savnet det, men jeg har bare hverken haft energi eller inspiration. På den ene side ville jeg gerne, på den anden side orkede jeg ikke. Men i dag fandt jeg den endelig frem igen. Og den spinnede taknemmeligt, det samme gjorde jeg. Den fik én på pedalen, og kort efter start, var Benjamins nye pyjamas bukser klar. Stoffet blev købt i starten af december, Benjamin har selv valgt. Siden har jeg faktisk glemt alt om de pyjamas bukser. I dag kom jeg i tanke om dem, og for en gangs skyld var der ikke langt fra tanke til handling.

Mønsteret er lavet frit ud fra Benjamins favorit jeans. Benjamin er svært tilfreds. Det er jeg også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>