God formiddag

 

Jeg er næsten lige stået op. Det er måske normalt for mange, at stå op ved den her tid en søndag, men for mig er det ganske usædvaneligt. Og det er nærmest uhørt at jeg faktisk stod op alene, mens resten af huset sov. Ungerne kom i seng 22.30 i går, så da de vågnede kl. 7 i morges blev de meget bestemt bedt om at sove videre!! Det tog lidt tid, men de endte faktisk med at falde i søvn igen, og er først stået op 9.45.

Jeg nåede lige at lave en kop kaffe, tage et par billeder, få noget tøj på og lægge en maskine tøj sammen inden der kom små fødder trippende ned af trappen. Og sikke et smukt landskab jeg vågnede op til. Det kan godt være det er tø sne, og at det muligvis er væk om et par timer, men lige nu er det lyst og smukt, og jeg nyder det.

Hav en rigtig dejlig snevejrs søndag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>