Langsom Lørdag og Søvnig Søndag

Benjamin er i London, det er piv stormvejr, det har været en hektisk uge med lidt for meget på kalenderen. Det kalder vist på en rolig weekend uden planer overhovedet. Det kan give en masse overskud at rydde kalenderen helt. Jeg har ikke haft andre ambitioner end at ikke have nogle ambitioner. Vi skulle bare være. Der var ikke noget, jeg ikke kunne nå, for der var ikke noget, jeg SKULLE nå. Lyder det ikke som noget, der er dømt til succes?

Her er f.eks. to børn der leger selv…samtidig…mens mor drikker kaffe!! Ikke tosset.

Vi fik bagt en masse skøre boller, de blev pyntet så fint. Der var mange i overskud, så lige nu sidder de og ser Lauras Stjerne og spiser boller fra i går. Snart skal vi ud. Ud i kulden. Vi trænger til at blive luftet. Det var ikke længe vi var ude i går, men vi skal altså ud, bare lidt, hver dag.

 

 

3 tanker om "Langsom Lørdag og Søvnig Søndag"

  1. Rikke Forfatter

   Ja, det er ikke det værste. Jeg kunne bare godt bruge lidt mere kaffe tid :)

   Nu har vi været ude, føj det var koldt. Vi klarede 25 min. så måtte vi kapitulere og i enighed gå ind i varmen og spise appelsiner og drikke boblevand :)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>