My…went to London and all he bought me was this lousy….

Kan I huske den? Jeg så den første gang på Anette fra klassen, hun fik sådan en t-shirt af sin søster.

Den sætning gælder overhovedet ikke her. Jo, min mand har været i London, men så er der heller ikke mere der passer, for han havde den fineste gave med hjem til mig. Det er hele tre i en gave. For det første har han i det hele taget en gave, det i sig selv er noget, eftersom han plejer at have temmelig travlt med andre gøremål, de få dage om året han arbejder i London. For det andet, så er det noget, jeg ønskede mig, og for det tredje, så er det den helt rigtige model. Det er da et pletskud, der vil noget. Jeg tror faktisk også, han har givet sig selv et klap på skulderen for job well done, men det er bestemt også i orden og velfortjent.

Det er måske ikke alle og enhver, der sådan går og ønsker sig en nøglering, men det gjorde jeg. Den her fine lyserøde Swarowski krystal nøglering har længe været på min ønskeliste. Nu fandt den vej hjem til mig, hele vejen fra London, og den skal være så velkommen. Tak.

 

3 tanker om "My…went to London and all he bought me was this lousy…."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>