Min sang for 2011

Der var i slutningen af sidste år en konkurrence om at finde sangen for 2011 på P3. Hvad det endte med, det ved jeg ikke, men i den forbindelse kom jeg til at tænke på min egen sang for 2011. Jeg var slet ikke i tvivl.

Jeg hørte den her sang en del i radioen i slutningen af 2010. Jeg blev mere og mere glad for den. Jeg hørte den højere og højere. I starten af 2011 fik jeg (som de fleste ved) konstateret kræft i livmoderhalsen. Sangen kørte på repeat i mit hoved, men jeg kunne ikke høre den rigtigt, for så ville jeg nok få et sammenbrud og det havde jeg slet ikke plads til. Heldigvis spillede de den ikke i radioen en eneste af alle de morgener, jeg kørte i bilen ind til Riget for at få min strålebehandling. Da mine behandlinger var ved at være slut, købte jeg den. Jeg havde ventet længe, og nu var jeg klar, og jeg gav den gas!! Jeg havde losset den sygdom noget så eftertrykkeligt bagi, nu skulle der bare noget liv på banen. Det her er MIN sang, det bliver ikke bedre i min verden.

 

 

De Enste To er virkelig kommet ind under huden på mig både med deres tekster og stemmer. Albummet kører stadig på repeat herhjemme.

I morgen skal jeg til endnu en kontrol på Riget. Det skal nok gå godt, jeg er stadig ved godt mod, jeg tror på det, jeg tror på mit liv. For jeg har ikke lyst til at dø.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>