Suk, prust og bogudsalg

Jeg er sløj i dag. Jeg sukker og pruster og orker ingenting. Jeg kigger lidt ud i luften, får tømt vaskemaskinen, fyldt tørretumbleren, sukker lidt, fylder vaskemaskinen på ny. Opvaskeren er også klaret, men køkkenet roder alligevel. Jeg orker ikke rigtig at rydde det op, men det bider sig selv bagi, når jeg om lidt skal ud og lave en lasagnesovs. Det orker jeg egentlig heller ikke. Jeg har været på bogudsalg i formiddags. Jeg orkede ikke helt, men det kriblede alligevel lidt for meget i mig, jeg kunne ikke at blive hjemme. Og måske ville lidt luft og lys hjælpe. Jeg tror, det er min blodprocent, den er gal med (igen!), så jeg må et smut forbi lægen. Jeg orker det bare ikke….ZZZZzzzzzz….

9 tanker om "Suk, prust og bogudsalg"

 1. Ladyjane

  Øv du har det skidt :-( håber du fik en tid hos doktor.

  Men sikke fine bøger du har købt.

  Var det i bog og idé, for jeg så slet ikke de bøger.

  Submarino skulle være super god. Det kan være jeg gerne vil låne den en dag.

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Ja, det er fra bog og ide. De er alle i kataloget, og de ligger i katalogorden derovre, så det skulle være til at finde rundt i ;)
   Jeg havde mit katalog med, med store krydser og cirkler i, og alligevel glemte jeg en. Jeg når det nok.

   Svar
   1. Ladyjane

    Jeg havde også min lille liste med derover, men sjovt, jeg slet ikke så nogen af dine bøger derhenne :-)

    Måske jeg lige skal hen og lure igen på den der submarino…

    Svar
    1. Rikke Forfatter

     Du kan bare låne min, hvis du vil.
     Jeg så en sektion nede i hjørnet, hvor jeg tænkte, at der lå Janes bøger, det sprang jeg fint henover haha :D

     Svar
 2. Birgitte

  Sikke en stak bøger!!! Har da alligevel krævet en pæn portion energi at få slæbt hjem :-) Og hvis den manglende energi så fortsætter, så er du da bevæbnet med lidt underholdning. Håber lægen siger gode ting… :-)

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Nej, den var ikke i det hjørne, den var lige ved indgangen. Tænker at det netop var derfor du ikke så den, for du holdte nok til nede i dit helt eget hjørne :D

   Svar
   1. Ladyjane

    Tror lige jeg smutter derhen i morgen og kigger. Det kan ikke være rigtigt at jeg misser bøger på den måde!

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>