En fin nederdel

Ronja er blevet en nederdel rigere. Det er første gang jeg har givet mig i kast med sådan en i børnestørrelse. Den her er foret, dvs. den har fået en ballon effekt, fordi jeg har lavet foret lidt kortere end det yderste. Jeg er rigtig tilfreds med resultatet, det er Ronja heldigvis også.

Grundmønsteret er fra Onion 20021, men det er lavet en del om. Jeg har foret den, sat lidt ekstra længde på og udskiftet linningen med en rib, for det er meget mere behageligt for en børnehavepige med krudt i. Jeg vil se om jeg kan få et billede af hende med den på, for jeg synes ikke rigtig, den kommer til sin ret her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>