Falafler

350 gram kikærter, udblødt natten over, ikke kogt!

3 æg

1 løg

2 store håndfuld persille

2-3 spsk. stødt korianderfrø

2-3 spsk. stødt spidskommenfrø

5-8 fed hvidløg

salt

peber

2-3 spsk. rasp

Olie til stegning

Alt blendes, på nær rasp. Det skal blendes godt, men må gerne bevare lidt struktur. Hæld det i en skål og tilsæt rasp. Lad det hvile en halv times tid, til det er blevet lidt mere fast. Form enten som kugler og dybsteg dem, eller form dem som flade frikadeller og steg dem i godt med olie på panden. De skal have et par minutter på hver side.

Her blev de serveret med hjemmebagte pitabrød, couscous med hakkede tørrede abrikoser, persille og citron, blandet salat og hummus.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>