Feed on
Posts
Comments

Endnu en kreation herfra. En af de lidt vanskeligere, men jeg er endt med at blive tilfreds. Det er ikke nemt at få ham til at stå stille, så her er billederne i fuld fart med en masse lyd på. Den er syet efter et Onion mønster jeg ikke kan huske nummeret på. Det eneste jeg har lavet om, er at jeg har syet rib i hætten.

Jeg har lært rigtig meget af at sy den her trøje. Jeg fået syet hætte, lynlås, striber der skal passe både i lommer og ærmer, udvendige lommer og brug af overlock. Bertram er heldigvis rigtig glad for den. Det skulle da lige passe…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Responses to “Bertrams nye hættetrøje, syet efter endnu et Onion mønster”

 1. Jeanette siger:

  Ej kunne man ikke bestille sådan en fin en, i herre str L :)

 2. Ladyjane siger:

  Hehe Jeanette, jeg skulle lige til at skrive, at jeg også gerne ville lægge en bestilling, blot til mig selv :-)

 3. Rikke siger:

  Tak for tilliden :) Så sikker føler jeg mig bare ikke endnu. Og jeg skal først have mig en overlocker, men det ser heller ikke ud til at have så lange udsigter, som det har haft. Måske en dag :)

 4. Ladyjane siger:

  Jeg måtte lige google lidt priser på sådan en, og de er sørme lidt dyre. Men lækkert den måske ikke har så lange udsigter mere :-)
  Så kan Jeanette og jeg snart begynde at placere vores ordre ;-)

 5. Rikke siger:

  Ja dyre!! Puha, der skal sys meget tøj, for at tjene sådan en fætter ind.
  Men det er uden tvivl på need to have listen, men der skal både være plads og råd først :)

Leave a Reply

*