Essie neglelak, en anbefaling

Nu har jeg prøvet at skrive en tekst til den her anbefaling flere gange, men hver gang ender jeg op med at lyde som en radio reklame for vaskepulver eller skopuds engang i 50´erne, og det er virkelig ikke min hensigt. Men jeg dropper den ikke helt alligevel, for jeg vil rigtig gerne dele min erfaring med den her neglelak med jer.

For den er nemlig noget helt særligt. Den virker! Og det er faktisk de færreste neglelak(ker?) man kan sige det om. I hvert fald af dem jeg har prøvet. Den er nem at lægge på, den flyder rigtig flot ud, tørrer vældig flot op, og den holder utrolig godt.  Den skal have to lag, det kommer man ikke udenom. Jeg bruger en klar basecoat og en klar topcoat også, så holder den bedre og det er nemmere at tage den af. Så vidt jeg husker,  koster den 99 kr. og jeg køber den i Matas. Peace out.

6 tanker om "Essie neglelak, en anbefaling"

    1. Rikke Forfatter

      Den orange har jeg brugt rigtig meget, den er vildt lækker. Lige nu er det den mørke der er i brug, når det er vinter. Ronja er også rigtig glad for dem hehe, hun skifter lidt mellem de lyse farver, den mørke må hun ikke få på, jeg synes det er for mørkt til sådan en lille pige.

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>