Følg mig på Pinterest

Efter mange forsøg på at overbevise mig, lykkedes det Nina at få mig på Pinterest

Jeg har nu set lyset, Pinterest er i den grad smart. Det er en online opslagstavle, hvor man kan smide stort set alt op.

Man kan tilføje billeder som man finder rundt omkring på nettet, men man kan også downloade en pinterest app (hvis man har en smartphone, that is), og så bruge den til at tage et billede af ting man møder på sin vej, og smide det direkte på et af sine boards på Pinterest. I går så jeg f.eks. den her fantastiske krukke i Notre Dame i København, og eftersom det stadig er marts og sparemåned, og krukker bestemt ikke er på Benjamins need to have listen, så lod jeg den pænt stå, men jeg smed den på min ønskeliste, så den ikke går i glemmebogen. Fin er den i hvert fald.

Jeg får rigtig meget inspiration af at kigge mig omkring derinde, måske du gør det samme.

Man skal have en invitation for at komme med, og den kan man få fra Pinterest selv, men det tog ærlig talt for lang tid til min tålmodighed, så Nina sendte mig en. Så kom jeg på med det samme, det tog et øjeblik. Når man er oprettet, så kan man følge hinanden, det er vældig hyggeligt.

Hvis du gerne vil have en invitation, så sig til, jeg inviterer gerne. God weekend herfra.

3 tanker om "Følg mig på Pinterest"

  1. Ladyjane

    Lyder lidt ligesom facebook ;-) Der har jeg også hørt man kan få sådan nogle apps. Men hvad ved jeg, jeg er totalt hægtet teknisk af :-(

    Kan godt more mig lidt over det overstregede i indlægget :-D

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>