Hjemmelavet karrysild til påskefrokosten

Karrysild er en af de glæder i livet, som man skylder sig selv, i det mindste at forsøge at lave selv. Jeg tror karrysild er en af de retter, der hører under den kategori, hvor man af vanens magt kun køber det færdiglavet. Prøv at lave den selv. Her kommer min version.

 

1 glas marinerede sild

2,5 dl. creme fraiche

1 tsk. karry

2 hårdkogte æg

1/2 løg i fine tern

1/2 æble i fine tern

salt

peber

Hak æggene, du kan enten bare hakke dem med en kniv, eller bruge æggedeleren til at lave tern. Jeg rister ikke karryen til den her ret, som jeg ellers normalt ville gøre, jeg synes, den bliver for skarp, når den er ristet, jeg vil hellere have den mild og blød.

Skær sildene i den størrelse bidder du kan lide. Bland det hele godt sammen, på nær sildene, som skal vendes forsigtigt i til sidst.

Her har jeg pyntet med ungernes hjemmelavede karse.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>