Lige nu læser jeg…

Jeg er endelig kommet rigtig i gang med at læse igen, efter min behandling sluttede (og det er faktisk næsten et år siden). Inden da læste jeg meget, men jeg kunne slet ikke koncentrere mig og finde energi efter behandlingen. Jeg kom godt i gang på Tenerife i januar, der fik jeg læst 250 sider i en rigtig voksenbog! Den er jeg for længst færdig med (det var Twillight), og nu er jeg godt i gang med Niceville, som er rigtig interessant. Derudover, så læser jeg dagligt i Naturens spisekammer, som jeg fik i julegave. Det er ved at være tid til, at naturen disker op med en sæsons lækkerier, så jeg må være godt klædt på, så jeg kan komme ud og få glæde af de gratis goder, mens det står på. Og så har jeg endnu en gang slået mig på Rollinger og Roulader. Jeg er ved at finde inpsiration til noget påskehygge her i rækkehuskvarteret, og det er lige i Sifs boldgade.

Når jeg ikke læser om aftenen, så hækler jeg. Det er længe siden, jeg har gjort det, for ærlig talt er jeg ikke ret god til det. Jeg synes, det er rigtig svært. Men min kære Nina har hjulpet mig med at knække koden til en hæklet hue, så der er en forårshue undervejs til Ronja, jeg tror, den bliver færdig i aften. Lige i hælene følger en til Bertram, og der kommer gult i, spændende om knægten vil gå med den så.

Jeg er stået helt af på tv. Jeg gider det simpelthen ikke. Der er det ene elendige program efter det andet. Jeg gider at se debatten, når det handler om noget, jeg finder interessant, jeg gider at se smagsdommerne, når jeg kan holde mig vågen til det, og så gider jeg at se Sagen genåbnet, når jeg husker det. Det er vist det. River Cottage er slut for denne gang desværre, for var bestemt toppen af poppen for mig. Så jeg er glad for, at jeg igen har fundet overskuddet frem til at læse.

2 tanker om "Lige nu læser jeg…"

    1. Rikke Forfatter

      Ja, jeg ved det godt Jens, men for pokker, jeg sammenligner jo med Alfons Åberg og Totte bager. Så virker den alligevel som en temmelig voksenbog haha ;)

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>