1. dags kost i min udfordring

På trods af, at jeg egentlig var ret dårlig forberedt på den her uges udfordring så er dagen faktisk gået ok. Jeg startede dagen med grøn te i stedet for kaffe, som hende behandleren også nævnte ville være en god idé.

Til morgen har jeg fået 2 æg, agurk og banan.

Til formiddag fik jeg en håndfuld pistacienødder med friskpresset saft af 2 appelsiner.

Frokosten var en tunsalat af tun, skyr, citron og dild, 1/2 avokado, agurk og romainsalat blade til at lægge det hel på

I løbet af eftermiddagen har jeg fået lidt hjemmelavet salte mandler, et æble, nogle friske ærter.

Og aftensmaden var stegt laks, bagte rødbeder, gulerødder og løg med rosmarin på grøn salat, og en lille salat af stegt courgette, stegt asparges og æbletern. Frisklavet pesto.

Jeg har lige taget nogle knækbrød ud af ovnen, som jeg smager på om lidt. De ser gode ud. De minder bestemt om mine egne knækbrød bortset fra at der ingen korn er i dem jeg lige har taget ud af ovnen, og det skal jo harmonere med ugens udfordring.

Jeg har fået bestilt en juicer, og jeg glæder mig mere end et barn til juleaften til den kommer. Jeg har handlet lidt forberedende ind, uh hvor bliver det spændende :) Kryds lige fingre for, at posten kommer med den i morgen.

2 tanker om "1. dags kost i min udfordring"

 1. frk. sveske

  Hej Rikke,
  Sådan! Dag 1 er gået uden korn (og sukker?) såvidt jeg kan se?
  Skønt at høre, du har taget udfordringen om og jeg vil da helt sikkert læse med herinde.
  Hvilken juicer har du investeret i og lad mig endelig høre, hvordan den fungerer ;-) Drømmer selv om en (og større køkken), må nok blive i omvendt rækkefølge, desværre. Der er allerede flere køkkenmaskiner på ønskesedlen til den dag kæresten og jeg flytter i noget større.
  Rigtig god dag 2 til dig. Jeg hepper her fra sidelinjen.
  – frk. sveske

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Ja, dag 1 er gået, og dag 2 er godt på vej :) I dag er en af de dage med sociale udfordringer, men det sker jo her i livet, så det må jeg tage med.
   Jeg har købt en Philips HR1869/00 og jeg krydser alt hvad jeg kan, for at den kommer i aften :)
   Hmm, jeg har da helt glemt at tænke over, hvor den skal stå!? Mit køkken er ikke lille, men den juicer er stor, og mit køkken er fyldt. Nå, godt jeg ikke tænkte over det inden jeg købte den.
   Tak for dine hep :)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>