3. dags kost i min udfordring

Lidt forsinket kommer her kosten fra i onsdags

Morgenmaden bestod endnu en gang af rørær, og så en frisk juice

Til frokost fik jeg lavet de her pandekager. Måske ikke et oplagt frokostvalg, men jeg har luret på dem længe, og havde lyst til at prøve dem, så nu blev det dem. Jeg spiste dem med peanutbutter, banan og jordbær. De smagte rigtig fint, men jeg går også lidt og pønser på en anden opskrift, det må så lige vente til jeg kommer på højkant igen.

Om eftermiddagen fik jeg en masse friske ærter og en pandekage mere, og en juice.

Til aften fik jeg bagte rødbeder, gulerødder og løg, stegte kammuslinger, pesto og asparges.

Senere på aftenen var det igen en ordenlig omgang friske ærter og lidt nødder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>