4. dags kost i min udfordring og rapport fra sygesengen

Der er en smule fremgang i dag. Det skulle der også gerne være. Det er ikke nok til at jeg kan kravle ud af sengen endnu, kun lige for at få blod til fødderne og komme på toilettet. Og så er dagens største ambition at komme i bad. Det ser jeg frem til!!

Vi har tv i soveværelset. Det er ikke med min gode vilje, men vi må vel alle indgå kompromiser her i verden. Altså, jeg er ikke for fin til at se lidt aftentv i sengen nogle gange, men jeg ville hellere undvære det, jeg synes det larmer og forstyrrer. Nå, men nu er det her jo, og så kunne jeg lige så godt benytte mig af det i går aftes, for torsdag er den aften på ugen, hvor jeg faktisk gider at se tv. Kun Dr2 dog. Først Debatten, så Sagen genåbnet, Deadline og Smagsdommerne. Jeg når sjældent helt gennem Smagsdommerne, for der er klokken bare blevet for mange. Men, det jeg vil frem til er, når nu jeg ligger i sengen, og det samtidig er tv aften, og jeg rent faktisk har holdt mig vågen, hvad tror I så der sker? Min kære mand knækker et kabel, tv slut!! Godt jeg havde nået at se slutningen af Sagen genåbnet da. Endelig gav tv´et mening for mig, og så går det i stykker. Mit liv i en nøddeskal for tiden. Godt jeg ikke er den pessimistiske type.

Det er vist det mest sindsoprivende, der er sket her i soveværelset siden sidst. Men jeg kan da berette om en dag 4 uden korn og sukker, min kære mand oppede sig nemlig lidt efter gulerodskommentaren.

Morgenmad, som jeg spiste til frokosttid, blev røræg af 2 æg og en juice af rødbeder, gulerødder peberfrugt, ingefær, appelsin og æble.

Til eftermiddag fik jeg en blandet tallerken med ost, frugt, gulerødder og nødder og med en juice til af appelsin og citron.

Hvis der er nogen der undrer sig over, at juicen er grøn, når nu jeg skrev, der var rødbede i, så er det fordi, jeg har brugt et billede fra dagen før, men jeg synes det var pænest med to billeder ved siden af hindanden, og det er ikke mange dugfriske billeder der kan opdrives fra sygesengen. Thats why.

Aftensmaden blev til en portion tunsovs med grøntsager i.

Senere på aftenen spiste jeg igen friske ærter (nogle der er friske med et bud på om jeg er glad for ærter?), og et par skiver ost.

Jeg er fint tilfreds stadig, jeg bliver utrolig hurtig mæt og jeg mangler egentlig ikke noget.

4 tanker om "4. dags kost i min udfordring og rapport fra sygesengen"

 1. Jane

  Hvor ser det lækkert ud! Fineste juice. Hvordan laver du tunsauce? Min salthungrende, tømmermændsramte krop synes, det lyder voldsomt spændende ;-)

  Svar
 2. Rikke Forfatter

  Tunsovs. Jo, lige i går var det faktisk manden der lavede den. Den blev god :) Og det er en af de der retter, som han har helt tjek på.
  I det store hele så handler det om svitsede grøntsager i tern, i går var det courgetter, peberfrugt, gulerødder, løg, og godt med hvidløg. 2 dåser tun, 2 dåser tomater der er blendet inden de kommer i, frisk basilikum, paprika, chili og et ordenlig skvæt fløde.
  Det smager også godt med ananas i, og æbler, men jeg er også ret vild med frugt i mad :)
  God bedring Jane :)

  Svar
 3. Birgitte

  Bortset lige fra det der med rodet, så ville jeg da være ved at gå fuldstændig bananas over ikke SELV at kunne rumstere rundt med den der juicer!!! Det havde da kun været værre hvis ikke din mand var dejlig til at servicere og pleje dig ;-)

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Ja, det er ikke meget, jeg har fået lov at lege med den. Men jeg finder på, og får serveret :)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>