At sy smock

Det har jeg lært i dag til syning. Jeg havde godt hørt en lille fugl synge om, at det var sådan det skulle gøres, men jeg havde ikke kastet mig ud i det. Nu har jeg lært det, det er jeg rigtig glad for. Jeg bestemmer selv, hvad jeg vil lave til syning, og nu blev det smock til en kjole til lillemusen. Jeg glæder mig til at få den færdig, jeg tror den bliver noget så fin.

I alt sin enkelthed, spoler man tynd elastik på undertrådsspolen i hånden, temmelig stramt. Overtrådens farver kommer du til at se. Så syr du, der hvor smocken skal være, på retsiden. Strækker stoffet godt ud. Og så laver du bare så mange rækker, som du vil.

Om man kan spole det på på maskinen, det ved jeg ikke, det kan være andre gør det sådan, men det her er i hvert fald den version, jeg brugte i dag, og jeg er yderst tilfreds med resultatet.

Jeg har også lært at ændre i et mønster, så det bliver som jeg vil have det, og som de fleste, der kender mig, nok kan regne ud, så er det yderst nødvendigt for mig, at kunne foretage visse justeringer.

6 tanker om "At sy smock"

 1. Jane

  Årh ja, gad jeg måske lige være sådan en, der kan sy? Jeg kan ikke engang klippe et gækkebrev, uden at mine børn synes, det er for grimt til at sende til nogen… ;-)

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Man kan hvad man vil? Ej, gu kan man ej, for jeg kan altså ikke dyrke yoga kl. 5.30, uanset hvor meget jeg har sovet dagen før :D

   Svar
 2. michaela

  skal man “trække” i elastikken når man har syet???
  kan simpelthen ikke få det til at fungere

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>