Der er mange gode grunde til at gå en tur

En grund kan f.eks. være, at man har taget imod en udfordring om at motionere 100 km. i april måned, og ryggen brokker sig af pommern til, så man må kridte skoene og komme derud af til fods, i stedet for at sidde på motionscyklen, som er årsagen til at ryggen brokker sig, men som man jo for pokker skal køre på, for at nå de 100 km!! (øjeblik, jeg skal lige trække vejret) Jeg udfordrede ryggen og kørte 15 km. den anden dag, og jeg har nu for anden gang erfaret, at jeg SKAL holde mig på de 10 km, ellers går det galt. Men jeg skal edderbroderme og denondelynme nok nå de 100 km! Og så er det jo godt, at intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, for det er alt for længe siden, jeg har gået en lang tur i høj sol med mit kamera.

Det er billeder fra min faste rute, som nogle nok kan genkende, men den her gang er det med grønne pletter, og farverige blomster. Årstiden er ny, så selvom ruten er den samme (bortset fra en lille afstikker), så er turen alligevel en helt anden.

 

 

 

4 tanker om "Der er mange gode grunde til at gå en tur"

 1. Maria

  Sikke et dejligt område!
  En god idé med de 100 km som udfordring … jeg bliver helt inspireret.

  Tak for en spændende blog som jeg holder af at følge med ig.

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Tusind tak for de fine ord Maria, dejligt du holder af at følge med, du er mere end velkommen :)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>