Rapport fra sygesengen part II

Så er det meste af endnu en dag gået med at ligge her. Det er ikke meget der sker. Jeg får læst lidt mere i Niceville (ja, jeg er ikke færdig endnu), jeg har kigget lidt i min Selvforsynende på 1. sal som er en af mine absolut favoritter, jeg finder altid god inspiration deri. Jeg har faktisk en hel del bøger liggende i sengen, samt en iPad, en computer og en tlf. Man skal i hvert fald ikke gå ned på udstyr midt i sådan en rygkrise. Det er bare som om, jo længere jeg kommer i det her liggen stille forløb, jo mere ugidelig bliver jeg. Dag 1 var jeg mest bare frustreret, nok lidt småfornærmet over, at jeg nu var endt her igen. Dag 2 accepterede jeg min skæbne, fik læst, wordfeuded, kigget på blogs og hvad der ellers findes derude, set en film mere om transformation. Dag 3, som er i dag, er jeg langsomt ved at gå i trance. Jeg er blevet træt og ugidelig. Jeg sukker en hel del, og har svært ved at koncentrere mig ret længe ad gangen om noget. Hmmm….

Ungerne og ham faren er nu sendt i byen for at handle ind til den kikærtegryde, jeg pludselig har trang til. Så må vi se, hvordan det bliver, når jeg ligger på førstesalen med ideerne og rutinen, og den kære mand står i køkkenet med mobiliteten og røg ud af ørerne. Jeg håber, vi klarer den. Man ved aldrig herhjemme. Desuden så trænger jeg til trøstekage. Og jeg har noget i den her stil i tankerne, men jeg har på fornemmeren, at jeg presser citronen, hvis ham dernede bliver sat i gang med at bage kage også, så det må nok vente, måske kan jeg prøve i morgen. For helt ærlig, er det så ikke mere end rimeligt, at trænge til lidt trøstekage, når jeg ligger her som ganske almindelig dødelig sukkerjunkie i min første uge uden sukker, uden brød, immobil og har ondt? Det tror jeg nok det er!

Et glimt ind til tomat og chiliplanterne, der står utålmodigt over venter på, at vejret er godt nok til at blive flyttet i det lille drivhus. De ser sunde og stærke ud. Det bliver dejligt, når det bliver tid.

4 tanker om "Rapport fra sygesengen part II"

 1. Linda

  Rikke…neeeeej!! Ingen kage, så får du ikke sukkertrangen væk..! fy, ikke tænke på det..
  Undrer mig egentligt over behandlingen af discus indimellem….
  Nogle skal ligge andre skal opereres, og nogle træne…
  Hvis du keder dig, kan du jo gå på Ekvinde..:-)

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Det er en kage uden sukker og mel :)
   Ja, det er ikke til at vide på forhånd, om man ender med eller uden operation. Dyssen talte da også om det igen, men jeg vil virkelig gerne undgå det. Jeg begynder på et rygtræningshold når jeg er ovenpå igen, håber det hjælper.

   Svar
 2. Henriette

  Hej Rikke
  Vil lige sige – you go girl- imponerende at du holder dig så meget på måtten i din svære situation.
  Jeg var blevet bims ikke mindst i det her gode vejr….
  Hvor langt tid plejer der at gå før du er på højkant igen ?

  Ps din mad ser dejlig ud:)

  Svar
 3. Rikke Forfatter

  Tak Henriette :)
  Jeg er også selv en smule overrasket, men det har faktisk været ok. Altså, bims er jeg bestemt ved at blive, men kostmæssigt har jeg ikke haft brug for “krykker” du ved. Og det tager jeg som et rigtig godt tegn…på et eller andet :D

  Det er meget længe siden, jeg har haft sådan en sengeliggende omgang, men der gik vist 4 dage, før jeg så småt kunne komme rundt igen. Det passer sådan set meget godt med i dag, og jeg føler også en vis fremgang i dag, men jeg er dælme forsigtig!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>