Slået hjem i Ludo for en stund

Man skulle næsten tro, jeg jinx´er mig selv. I hvert fald er der spændt godt og grundigt ben for mine udfordringer her i april. Lige nu skriver jeg på iPaden i sengen på morfin for at det ikkel skal være løgn. Min diskus prolaps har for alvor vist sit grimme ansigt igen, det har nu både fys og læge bekræftet. Hvile skal der til, alt er lagt på hylden. Jeg føler at jeg lever enzombien tilværelse lige nu med rod og skidt der vokser om ørerne på mig, og jeg har virkelig svært ved at kapere det rod, når jeg bare kan se til og ikke gøre noget ved det. De sidste 10 dage hvor ryggen egentlig nok er kommet med en del advarsler om at det her ville ske, har jeg kun været i stand til at slukke de værste brande på ordensfronten, så mit udgangspunkt når nu jeg tvunget i dvale, er rimelig skidt. Her ligner mildt sagt noget der er løgn. Godt jeg for en stund er dømt til at være i soveværelset, for så kan jeg da kun se rodet i et enkelt rum. Og det må godt nok være et eller andet misfoster af et kvindegen der gør sig gældende, når man er sengeliggende og det første man tænker på er rodet.

Mht. mine udfordringer så kan I nok regne ud, at den fysiske er sat på hold, og den med kosten, der hænger jeg i, så længe jeg kan. Det gik fint i går, men billeder må I vente med. I dag er det ikke blevet til meget, jeg fik faktisk først morgenmad efter besøg hos læge og fys. Min kære mand mener nok han kan sørge for min mad, også uden brød og sukker, og spurgte i samme åndedrag om jeg ville have nogle gulerødder. Det bliver vist nogle lange dage på kostfronten! Det er i hvert fald tydeligt at se, at alle spiller en stor rolle i en lille famile, når nogen pludselig er slået hjem, og ikke længere kan gøre som vanligt. Alle forsøger at gøre sit bedste, men ingen af os er ret gode til at blive slået ud af kurs. Man skulle ellers tro, vi var vant til det efterhånden, med de bump vi har mødt på vejen de seneste år. Men egentlig tror jeg bare, det har gjort os alt for følsomme over for forhindringer, bægeret er ikke tømt nok endnu, det bliver i hvert fald alt for hurtigt fyldt igen. Vi trænger til ro for en tid, men det ser ikke ud til vi får det lige nu, og så er der jo ingen vej udenom, vi må klare den her også. Og jeg må anstrenge mig ekstra for, at det ikke sker igen.

Under alle omstændigheder, så vil jeg nok være en smule mere påpasselig næste gang jeg overvejer at udfordre mig selv, for det ser ikke ud til at være min stærke side lige nu. Men jeg hænger i med kosten lidt endnu, for folk der ikke spiser korn og sukker kan vel også overleve en diskus prolaps. Nu vil jeg se, om jeg kan tage mig en morfar, men jeg synes ikke det morfin har gjort mig så træt, som jeg håbede på. Og dog….zzzzzzz…

6 tanker om "Slået hjem i Ludo for en stund"

 1. Ladyjane

  Lortelort!

  Men hul i rodet. Få Benjamin til at springe med en god bog, og få det bedste ud af at ligge på langs for en stund. Du kan jo ikke gøre andet alligevel.

  Lig og stres eller lige og hyg med en bog…your call.

  Men kram til dig, det er sgu noget være fis!

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Tak Jane, i dag er der en smule fremang, og jeg ser ud til at acceptere min skæbne lidt bedre. Jeg er ikke god til, at det ikke er mig der bestemmer, hvad jeg skal, så det krævede lige lidt overtalelse af mig selv, at finde ro i at ligge her. I dag bliver vist bedre. Desuden er min mor på besøg, så kan I nok tro, der lige bliver ordnet lidt, hun kan vist ikke lade være :)

   Svar
 2. Birgitte

  Øv… Stakkels dig – mest med ryggen, men også med rodet ;-)
  Det med éns holdning til rodet, der hober sig op omkring én, plejer at være en meget god indikator på hvor syg man er – og her tænker jeg så mest på kvalme og opkast (undskyld), hvor man ikke kun ligger ned fysisk men også psykisk. Og HOLD KÆFT (undskyld igen) hvor må det være frustrerende at være ved fuld bevidsthed og så ikke kunne gøre noget ved al møget!!!
  God bedring :-)

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Ja, ikke engang de der morfinpiler kan tage frustrationen over rodet, men måske en god blanding af morfin, min mor på besøg og accept af situationen kan gøre det lidt nemmere i dag ;)

   Og tak :)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>