Bjørn Wiinblad platter

Som så mange andre, er jeg helt vild med Bjørn Wiinblads streg. Der er noget trygt, godt og velkendt ved det. Der er noget der gør mig glad, og noget der fanger mig, så jeg kigger igen og igen. Min svigermor har hørt om min passion, og hun havde sørme 10 platter liggende, men det vil jo sige at der manglede 2 (der er en til hver måned). Hun har så sendt sin far på jagt på områdets loppemarkeder, hvor han kommer tit og ofte. Og det lykkedes åbenbart, for den anden dag havde hun pludselig 12. Det har hun så ikke længere, men det har jeg! Jeg er nu 12 fine Bjørn Wiinblad platter med sort streg rigere. Sikke en gave. Og sikke en fin fortælling de fortæller. For mig er det romatik ud over alle grænser. Han forguder hende, det er der ingen tvivl om. Jeg bliver helt rørt over så fin og yndig en historie.

Et år er gået for de elskende. Et år er også gået herhjemme. Vi har 1 års bryllupsdag i dag. Vi er knap så romantiske som Bjørn Wiinblads fine fortælling, men i morgen har vi så også 13 års kærestedag, og så ryger romantikken måske lidt undervejs, når man har været sammen så længe, og har to små børn? Er det nu, man skal holde fast med næb og klør og insistere på, at man vil have en smule Wiinblad romantik i sit liv?

Jeg drømmer om, at have mine fine platter hængende i mit sommerhus. Det sommerhus jeg så også drømmer om. Jeg har drømt længe, men det er en dyr drøm, så indtil videre må jeg finde en plads til dem her i rækkehuset. Men det er måske ikke så tosset endda, at have lidt romantisk inspiration hængende midt i hverdagens trummerum?

9 tanker om "Bjørn Wiinblad platter"

 1. Ladyjane

  De er så fine de platter :-) Jeg kan huske vi havde årstiderne hængende derhjemme, så det velkendte og trygge kan jeg godt nikke genkendende til :-)

  Og stort tillykke med bryllupsdagen :-) Hvor var det bare en dejlig dag for et år siden.

  Svar
 2. Rikke Forfatter

  Tak, ja det var godt nok en god dag. Jeg drømmer mig tit og ofte tilbage. Det var en ener, jeg har svært ved at forestille mig, at jeg igen får en dag så fuld af glæde og lykke efter al den sorg og angst vi lige havde været igennem.

  Svar
  1. Ladyjane

   Det er så dejligt at dagen blev så skøn, og står som noget der ikke vil kunne opleves igen. Det er sådan din bryllupsdag skulle være.

   Svar
 3. Susanne

  Den 14. maj 2011 var den skønneste dag for alle -og især for jer .
  Den ligger i min “honningkrukke” blandt andre gode stjernestunder

  Svar
 4. Trine

  Stort tillykke med dagen.
  Det var en helt fantastisk dag og fest :-) Stemningen var helt speciel fantastisk den dag.
  Hvor er det altså lidt syret at læse dette indlæg, når jeg for 1/2 time siden stod med mine 4 platter i hånden og overvejede om de skulle med i sommerhuset i morgen.
  Skørt altså! I sommerhus skal de, men vil lige male lidt først…
  Håber I har haft en dejlig dag

  Svar
 5. Rikke Forfatter

  Ja, der var en ganske særlig stemning, jeg havde en følelse den dag, som jeg ikke har prøvet hverken før eller siden :)

  God tur i sommerhus, med eller uden platter :)

  Svar
 6. Birgitte

  Min Mormor og Morfar havde et par af platterne. Særligt husker jeg juni… hvorfor mon ;-) Jeg er også vild med Wiinblad, tror det er fordi hans fine ting var at finde hos begge hold af bedsteforældre.
  Forsinket tillykke med jeres bryllupsdag! Det var en skøn fejring af kærligheden og livet :-)

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Ja, han går igen og igen :) Min mor har også haft en del, men hun har selvfølgelig smidt det ud, tosse.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>