Så fik Bertram nye hjemmelavet shorts

Det allerførste jeg kastede mig ud i at sy i denne omgang, var et par shorts til Bertram. Han havde slet ikke nogle. Jeg er altid bagud med sådan noget. Mine børn er den der forsømte slags, der får det hele alt for sent. Det kommer vist altid bag på mig, at nu er det nu. Jeg kigger tidligt efter sandaler osv, men ender alligevel med at få købt det hele for sent. Nå, men nu har drengen altså to par shorts plus det par jeans jeg klippede til shorts i morges i mangel af bedre. Det ene par, er et par afklippede bukser, jeg lavede til ham for 100 år siden, som nu var lidt for små. Jeg har bare klippet dem af og syet kantebånd forneden. Det andet par har jeg lavet af en stofrest efter mit sædvanelige Onion buksermønster, bare kortere selvfølgelig. De fik også et kantbånd på, jeg kan godt lide de der farvekontraster, så det ikke bliver alt for pænt og kedeligt.

Sikke jeg nyder, at brede mig på min næsten nye plads på kontoret. I eftermiddag kommer ham faren hjem igen fra Dublin, og så må jeg nok pakke mit habbengut sammen og rykke ud for en tid, men ikke mere end en uge, for så er han nemlig den, der er smuttet igen.

Bertram er så lækker i de fine nye shorts. De går lige ned under knæet, de er løse og luftige, gode at bevæge sig i. Jeg har forsøgt at få et billede af ham med dem på, men hold op det er svært at få sådan en rod til at stå stille mere end 3 sekunder, så jeg droppede det igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>