The Skinny on obesity med Dr. Lustig

Hvis du er interesseret i at vide noget mere om sukker og hvor skadeligt det kan være, så skulle du tage og se de 7 afsnit af The skinny on obesity med Dr. Lustig.

Og jeg kan ikke selv tage æren for at have fundet frem til dem, det er Madbanditten, der har gjort mig opmærksom på filmene. Så tak til Jane for det!

4 tanker om "The Skinny on obesity med Dr. Lustig"

 1. Jane

  Jamen velbekomme :) Jeg synes, det er vigtigt at filmene bliver delt med så mange so muligt pga. deres vigtige budsskab.

  I øvrigt fik jeg aldrig set den film, du var så sød at sende mig. Den blev ved med at sende mig hen til betalingsdelen og så til sidst gav jeg op… :(

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Ja, folk har det med at kigge meget skeptisk på mig, når jeg snakker om, hvad sukker gør. Nu er jeg heller ikke den bedste genfortæller. Jeg ved hovedtrækkene i hoved, men at genfortælle så det lyder tjekket, det kan jeg altså ikke. Derfor er det nemmere, at folk bare ser det selv :D

   Nå, det var ærgerligt med filmen, synes ellers det var sådan et fint koncept, men måske der gik mere end 14 dage før du prøvede at se den? Jeg tror, den var tilgængelig i 14 dage nemlig :)

   Svar
   1. Jane

    Nej, jeg prøvede faktisk at se den med det samme, og der stod også den var betalt og gratis og alt muligt. Og så førte den mig alligevel til betalingssiden… :-/ Men du har ret, rigtig fint koncept, ellers!

    Svar
    1. Rikke Forfatter

     Nå øv, så er det jo ligesom konceptet ikke er så meget værd alligevel. Nå, men der var nok ikke noget info du ikke allerede ved, men det var nu en rørende fortælling :)

     Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>