Den lille strikkede cardigan…

…bliver ikke længere strikket. Det der strikkeri drev mig til VANVID!! Første gang jeg taber et par masker, så står der røg og damp ud af mine ører, og man har bare at holde sig i en vis afstand af sikkerhedsmæssige årsager. Så af hensyn til mig selv, familien og de næremste naboer, er strikke projektet stoppet. Det betyder heldigvis ikke, at der ikke er en cardigan undervejs, jeg har bare ændret taktik, så nu bliver den hæklet. Det er meget mere til mit temperament, nu nyder jeg det rent faktisk igen.

Jeg får ikke hæklet på den hver dag. Jeg hækler i fri hånd, laver designet undervejs, piller lidt op, hækler lidt mere. Lige nu er den gode hæklenål væk! Jeg har en reserve, men den er bare ikke lige så lækker. Jeg må have mig en ekstra af de gode, for det kan ikke passe, at jeg kan gå ned på udstyr, når vi snakker hækling, der rent faktisk kun består af to ting, garn og hæklenål.

Og nu jeg har dig, hvad sker der så for vejret? Lige nu er mine unger ude og lege i termotøj og gummistøvler, og det er altså 2. juni!! Misforstå mig ikke, jeg er sjældent ked af en regnskylle eller en tordensky, men vejrudsigten siger altså regn de næste 400 dage, og jeg skal holde 2 x fødselsdag i næste uge. Øv med øv på, jeg siger det bare. Jeg har rent faktisk tændt for varmen i dag. Ikke om jeg vil fryse endnu en dag, bare fordi vejrguderne er faldet i søvn foran tv´et eller er stukket af til Thailand. Kryds lige fingrer for at onsdag og søndag bliver dage, hvor det ikke er nødvendigt med hverken gummistøvler eller tændt varme.

11 tanker om "Den lille strikkede cardigan…"

 1. Susanne

  Eneste hæklenål i mit liv var den jeg brugte dengang jeg selv bagte æbleskiver. Hæklenålen var til at vende de der æbleskiver.
  Respekt for den de kan noget mere med den krumme nål – jeg kan ikke.
  Min lærer i folkeskolen opgav mig tidligt under projekt
  “nu skal alle piger i 4 B lære at hækle ”

  Vejret – er endnu en grund til at drømme sig til et andet sted.
  Jeg skal have børnebørn på besøg på mandag / tirsdag .
  De er en af mine grunde til at jeg stadig bor i Danmark

  Svar
 2. Rikke Forfatter

  Som din datter sagde til mig tidligere i dag, da jeg tiggede om at få lidt af hendes organisatoriske evner: “Så kan du så meget andet” :D

  Svar
 3. Birgitte

  Det med vejret var vist endnu en ting I ikke tænkte over for 4 år siden da I var i navneprocessen – men det har vi jo talt om et par gange før ;-) Jeg er sikker på at der kommer skønne solglimt til dine vidunderlige unger på onsdag – regnen må I holde andre ansvarlige for!
  Jeg er vild med at hækle fordi det går hurtigere og fordi jeg – som dig – finder det nemmere at opfinde mønsteret undervejs. Men strik er bare bedre i nogle sammenhænge, da det er knap så “fast” i det… Men hatten af for din omtanke for familiens sikkerhed :-)

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Jeg håber, jeg får lidt mere strikketålmodighed en dag, men jeg har for mange projekter i ilden for tiden, til at jeg kan overskue at udvide min strikkekunnen til mere end den rækker til nu. Går det fremad med tæppet?

   Svar
   1. Birgitte

    Nej, tæppet ligger stille lige nu. Men symaskinen brummer lystigt :-) Vintertæppet må vige til fordel for sommertøj til pigerne!

    Svar
 4. Jens K

  Kan du ikke give det der strikkeri et forsøg mere, næste gang vi kommer forbi? Jeg vil gerne opleve det der trick med røg og damp du kan:-)

  Ps.: Jane har deltaget i sit første officielle løb, nemlig Vejle løbet. 5,2 km i den smukke Nørreskoven. Op og ned det gik, dog mest op.

  Lovede hende lige at nævne det:-)

  Svar
 5. Ladyjane

  Hvad er det der sker for den fine skål, med lilla dimser?
  Den sniger sig ind på mange billeder.
  Hvor er den fra?
  Hvorfor har jeg ikke sådan en fin en?
  Er det lilla flydende blomster eller er det i selve glasset?
  Er det på tide der måske kom et indlæg om den fine skål?
  Spørger jeg lidt for meget eller har jeg bare set for meget Anastasia Beaverhausen?

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Hello Anastasia ;)
   Det er en helt almindelig kedelig glasskål, som bliver så fin, fordi der er blomster i, som Bertram har plukket (et sted han bestemt ikke måtte hehe), han glemte bare stilken, men så kunne de pynte så fint i en skål :)

   Svar
   1. Ladyjane

    Så har jeg faktisk også sådan en skål :-) Skal bare lige have fat i et par fif fra Bertram :-)

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>