Coleslaw med spidskål

Jeg er vild med kål. Godt der er noget at vælge imellem til alle årstider. For tiden er det spidskål, der topper på min hitliste. At jeg de sidste par dage har kunne få dem for en femmer stykket i Netto, generer mig heller ikke, eftersom vi nok spiser det meste af en spidskål om dagen for tiden. For et par dage siden snittede jeg det til en coleslaw. I min verden skal en coleslaw dressing være sød, syrlig, ikke for tyk og der skal bestemt ikke være for meget af den.

Coleslaw før dressing (ja, det er vel så råkost)

Jeg brugte:

Råkosten:

1/2 spidskål

3 revne gulerødder

1/2 meget fintsnittet løg

Dressing:

1 spsk. god mayonaise (jeg brugte Irmas øko bøko)

1 spsk. creme fraiche

1 tsk. agavesirup (eller andet sødt)

1 tsk. eddike (jeg brugte helt plain lagereddike, det er min favorit)

lidt salt og peber

Bland dressingen, smag til, hæld over råkosten, rør godt rundt.

Velbekomme

Coleslaw med dressing

Som I kan se på billedet, så er den ikke fedtet så meget ind i dressing, som jeg ofte forbinder en coleslaw med, men hvis man foretrækker mere dressing, så dobler man jo bare op.

2 tanker om "Coleslaw med spidskål"

  1. Ladyjane

    Jeg kunne faktisk godt tænke mig at smage din coleslaw (og dine kager og andet godt fra havet).

    Svar
    1. Rikke Forfatter

      Du kan såmænd sammensætte en menu, så laver jeg det gerne til både dig og marathonløberen :)

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>