Herbjørg Wassmo, here I come

Jeg nåede dælme at læse en hel bog på ferien, og den var endda på 600 sider! Ja ja, jeg valgte ganske vist den nemme løsning og gav mig i kast med Nymåne af Stephanie Meyer, 2´eren i Twillight sagaen, men jeg er nu alligevel overrasket over, at jeg nåede hele bogen. Jeg er ikke helt vild med at indrømme det, men den vampyrhistorie er kravlet godt ind under huden på mig, den er altså spændende! Nu venter jeg på 3´eren, men min kære svigerinde skal lige vende hjem fra ferie, før jeg kan låne den. I mellemtiden har jeg så været så vovet, at kaste mig over den Herbjørg Wassmo bog, som ikke kom med i kuffterten til Bulgarien. Den ville simpelthen være for tung følelsesmæssigt, hvis den er bare lidt i stil med de andre jeg har læst af hende. Men læses det skal den, og jeg tror, jeg er klar nu. Det lyder måske underligt for nogle, men siden jeg var igennem operation og behandling for livmoderhalskræft sidste år, har jeg været på sådan en følelsesmæssig rutsjebanetur, at jeg ikke har kunne læse, se eller lytte til noget, der kostede mig på følelserne og gjorde mig trist. Men jeg tror, jeg er kommet dertil, hvor jeg godt tør prøve kræfter med det igen. Måske bliver jeg ikke færdig med bogen denne gang, men jeg føler noget stærkt ved, at jeg i det mindste, tør give mig i kast med det.

Så nu vil jeg gå i seng og tage Herbjørg Wassmos Et glas mælk, tak med mig. Godnat og sov godt.

9 tanker om "Herbjørg Wassmo, here I come"

    1. Ladyjane

     Der er intet i vejen med ‘den erotiske hamster’. Meget rørende bog. Det skader ingen at læse lidt Thit Jensen en gang i mellem!

     Svar
     1. Rikke Forfatter

      Nej, det er der nok ikke, ligesom der heller ikke er noget i vejen med en god blodig vampyrhistorie en gang i mellem har jeg nu opdaget :D

 1. Nette

  Jeg købte bogen sidste år i juni, men fik den først læst i år, mens jeg var på ferie.

  God men barsk fortælling – jeg kan simpelthen ikke forstå, at der er mennesker, som vil behandle andre på den måde.

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Du har ret. Sådan er det som regel med hendes bøger. Man undrer sig og ved slet ikke, at den slags skæbner virkelig eksisterer. Frygteligt!

   Svar
  1. Rikke Forfatter

   Ja, måske det er det :) Måske er det tvillingemorens behov for at flygte ind i en anden verden, en HELT anden verden :D

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>