Rejsefeber

Jeg er en af dem, der får rejsefeber. Selv da jeg skulle til Middelfart nåede den at sætte ind. Latterligt måske, den kære mand synes i hvert fald jeg er tosset, men vi har vel alle vores stærke og svage sider. Jeg er ikke god dagene før en rejse, ligesom jeg heller ikke er god til edderkopper, gyserfilm og sørgelig musik. Og det hjælper da i hvert fald ikke på det, at der angiveligt kom en selvmordsbomber forbi Bourgas lufthavn hvor vi gerne skal lande i morgen formiddag.

Jeg forsøger at holde tankerne på valg af bøger, legetøj og andet ferietamtam, og skubbe det med bomben lidt til side. Lige nu er det Nymåne og  Blå bror, der er på vej i kufferten. Jeg læste det meste af Tusmørke, da vi var på Tenerife i januar. Den er nem at læse, den er god at gå til og fra og den kræver ærlig talt ikke den store tankevirksomhed, og det er nok det, jeg skal satse på. Jeg har ikke tidligere læst noget af Ib Michael, men jeg har to af hans bøger liggende, for jeg har længe gerne ville. Jeg er ikke så naiv, at jeg tror, jeg får læst en hel og kan gå i gang med en anden, det er bare rart at kunne vælge, hvad lysten er til.

Det meste er pakket. Ungerne har været hos mormor et par timer, mens jeg legede tornado og kastede alt i kufferterne. Vi mangler vist bare ungernes fjällræv til flyet, og der må de selv være med, og så de der irriterende last minute ting. Ja, og så skal der lige laves et par madpakker i aften til flyturen. Vi skal afsted hjemmefra kl. 4 i nat, så det bliver med unger i nattøj, og morgenmad i tasken.

I morgen ved den her tid, så er vi forhåbentlig helt fremme i lejligheden, nu skal det bare overståes. Ja, jeg er virkelig ikke god, et par dage før en rejse!

Så fra i morgen, så er jeg turist, og jeg håber godt nok ikke, jeg er en af dem, som der så kærligt skrives om her og her. Tiden må vise, om jeg dukker op, så fint beskrevet, på en anden blog om et par uger hahahaha……

8 tanker om "Rejsefeber"

 1. Birgitte

  Kort tid efter bomberne på Bali for flere år siden, var jeg til en middag, hvor én af deltagerne skulle rejse – til Bali – få dage efter. Hun havde bestilt rejsen efter bomberne, og når folk spurgte hende hvordan hun dog turde, var hendes svar, om de måske kunne forestille sig et sted hvor der blev ført mere opsyn i tiden derefter? Hun mente heller ikke, at yderligere bobmemænd havde noget at komme efter. Nu havde de jo ligesom været der… Og så mente hun i øvrigt, at hun nok ikke ville rende ind i så hulens mange turister, hvilket var skønt i hendes øjne :-) Måske du kan bruge lidt at de tanker særligt i det kommende døgn?
  I øvrigt vil jeg gerne advare mod Herbjørg Wassmo… Den er ikke til at lægge fra sig, og man har det elendigt laaang tid efter man er færdig! Sådan har jeg oplevet de fleste af hendes bøger. Så vent med den til du kommer hjem og har 24 timer eller lign alene!
  Rigtig god tur :-)

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Du har ret. I begge dele. Nu er lufthavnen vist også åbnet, og man må formode, de er på stikkerne dernede.
   Og ja, Herbjørg Wassmo koster kræfter, og derfor bliver den også hjemme. Jeg har vist ikke helt overskuddet til hende lige nu, for det er rigtigt, hun kræver ro og overgivelse, men for pokker, hvor skriver hun godt.

   Tak :)

   Svar
 2. Ladyjane

  Præcis som Birgitte siger; hvorfor komme igen, nu bliver der passet ekstra godt på jer :-)

  Rigtig dejlig ferie til jer :-)

  Svar
 3. Jens K

  Rigtig god ferie til jer 4 og tak for de 2 her her link:-)

  Personligt ville jeg nok vælge Ib Michael, men med 2 søde unger i nærheden der også vil have noget opmærksomhed så ved jeg ikke helt om det er en god ide. Men ja man skal altid have bogvalgmulgheder på ferie, selv plejer jeg at slæbe en 6-7 stk. med:-)

  Man skal ikke gå ned på udstyr.

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Jeg har valgt Nymåne og Blå Bror. Så må jeg se, hvad det bliver til. Jeg skal jo for pokker også se hvad der sker med Bella og Edward på et tidspunkt :)
   Glæder mig til at læse Blå Bror, uanset om det bliver nu eller en anden gang :)

   Svar
 4. klummefabrikken

  Jeg kan slet ikke forestille mig, at du falde i den kategori! Det er nogle ganske særlige typer, der er tale om her, og du virker ikke som en af dem ;-)
  Rigtig god ferie! Nyd det og husk at skrive hjem til os andre solhungrende!

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Åh tusind tak!! Pyha :D

   Men tak i hvert fald, for din fortælling :D Jeg kommer til at tænke på Bitterfissen, har du læst den?

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>