En tur på havnen

I dag har vejret været perfekt sommervejr i mine øjne. 20-25 grader, sol, en sky ind i mellem, en let lun brise, sådan Danmark! Bedre bliver sommeren ikke for mig. Og så inviterede mormor på frokost på havnen, ahmen så når vi da toppen af poppen, hva? Vi spiste lige ved siden af den nye krabbefiskerplads, så det var ikke meget mad ungerne fik spist, og fred være med det. Det andet var sjovere. Jeg spiste derimod rub og stub af min lækre asiatiske salat med rejer i rød karry, sprøde grøntsager og perfekt kogte nudler.

Vi fangede krabber og med vi mener jeg ungerne og deres far, drak saftevand, kastede fiskestangen ud fra molen, stødte på en mink, (der IKKE var i godt humør), spiste is og fangede krabber igen.

Tjek lige havfruen her, der tager et hvil på stenene.

Og nej, jeg tvinger ikke min søn til at tage strømper på i sommervarmen, han VIL have dem på!

Op til flere krabber og en enkelt reje blev det til. Og der var ingen tvivl om, at det var os, der havde fiskerfar med. Han er vild med det shit, og det var tydeligt at se, sammenlignet med de andre fædre. Og det er ikke for at disse  deres rosévin eller deres grissinier gu er det så, men nogle gange har man lov at være stolt af lige præcis sin egen mand, og tænke hold kæft han er lækker, godt det er ham, jeg er sammen med, ik?

4 tanker om "En tur på havnen"

 1. Birgitte

  Hvor ser det skønt ud! Hvad skete der videre med reje og krabber? Vil gerne se billeder af retten :-P
  Og så mener jeg altså ikke at man behøver at tage på havnen for at blive bekræftet i, at det er godt at det lige er JER der er sammen – jeres dejlige unger siger da alt :-)

  Svar
 2. Rikke Forfatter

  Der er installeret en krabberæs bane på havnen såmænd, hvor endestationen er vandet, og den måtte vi jo prøve :)
  Og tak, det var sødt sagt :)

  Svar
 3. Jane

  Det er så fedt lige at se at ens mand er totalt the shit! Yay!

  Og jeg har også en søn med strømper på! Hvad handler det om? Jeg skal sgu tvinge dem af ham! Sidste år troede jeg, det handlede om ikke at have bare tåsnuder, når man spiller fodbold dagen lang, men i år har jeg købt sandaler, der er lukkede fortil. Men drengen insisterer stadig på strømper! Hvad er det med mænd? I don’t get them… :-/

  Svar
 4. Rikke Forfatter

  Bertram er bange for vabler, og så går han enormt meget op i at være smart! At drengen og jeg så slet ikke har samme holdning til, hvad der er smart, er så en anden diskussion :D

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>