Fredagsguf: Chokoladepopcorn og vingummi

Jeg har lavet chokoladepopcorn til ungerne i dag. Bare poppet corn i en gryde, drysset med salt, og vendt rundt med smeltet mørk chokolade i en skål. Idéen er fra Madbanditten og de er vældig populære herhjemme også hos moren host host .

Og så kom der en smule vingummier i skålen, af den økologiske slags uden gelatine og E-numre. Ja, de findes faktisk, i op til flere varianter, og de er rigtig gode. Jeg køber dem i den lokale Helsebiks, de har et ret fornuftigt udvalg. De er til gengæld ikke til at opdrive andre steder, ærgerligt nok.

Jeg håber, I får en dejlig fredag aften derude i landet, fyldt med guf af en eller anden slags. Man skulle da være et skarn, hvis ikke man lige kunne klemme en enkelt irsk kaffe ned.

4 tanker om "Fredagsguf: Chokoladepopcorn og vingummi"

 1. Maria

  Det ser lækkert ud!
  Vi er også blevet groft inspireret af Jane og har de sidste mange fredage beklædt lækker frugt og nødder med en god mørk chokolade. I dag skulle vi have en smule ekstra og fik Tofu is til. Tænk engang en mælkefriis der kan være så lækker! Så er det intet problem at være mælkfri jo.

  Rigtig god weekend til dig og dine :)

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Ja, tofuis er toppen, super lækkert.

   Hun er ikke den værste at blive inspireret af, hende Jane ;)

   God weekend til jer også :)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>