Morgenmadspandekager med blåbær

Pandekager om morgenen, er en klar favorit herhjemme. I dag blev det den her version, som er omeletagtig, men kamufleret som pandekage. Jeg keder mig hurtigt, hvis opskrifterne altid er de samme, så jeg prøver hele tiden at forny mig. I dag skulle jeg bruge en morgenmad med æg, hvor der kunne komme rester med i frugtmadpakken. Røræg har vi fået et par gange i løbet af ugen, så det endte med den her ganske vidunderlige version af pandekager.

8-10 stk. alt efter størrelse:

6 æg

2 dl. speltmel

1 dl. tykmælk (fordi jeg havde en slat, mælk er også fint)

1 spsk. sukker

1/2 tsk. bagepulver

lidt salt

1 tsk. vaniljesukker

en stor håndfuld blåbær

Det hele, på nær blåbær, piskes sammen, blåbær tilsættes. Steges i den størrelse, du har lyst til, i smør eller kokosolie. Jeg smurte dem med peanutbutter og et tynd lag hindbærsyltetøj. De mættede rigtig fint, og ungerne kunne få en med i frugtmadpakken også.  Og så vil jeg lige slå et slag for de der blåbær i pandekager. Det smager simpelthen så godt. De brister en smule på panden, og bliver nærmest som syltetøj inde i pandekagen. Ren luksus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>