3 nøglesnore, 2 nøgler garn og en copycat

Nogle gange skal projekterne bare være nemme, hurtige og overskuelige. Sådan et par stykker er jeg faldet over den sidste uges tid, og jeg er allerede godt i gang med at kopiere andres idéer. Man kan jo ikke opfinde den dybe tallerken hver gang man laver et projekt, så nogle gange er det rart, at andre har gjort det grove forarbejde, så man bare kan give sig i kast med noget, som er lige til at gå til. Sådan er det herhjemme lige nu. Jeg har ikke overskud til det helt store, men små succesoplevelser kan også gøre rigtig godt for sjælen. Så se her:

3 styks hjemmelavet nøglesnore er det blevet til, og der er flere undervejs. Ja, den ene er så allerede givet væk, og jeg nåede ikke at få et billede af den inden, så den må I tænke jer til. Jeg har fundet en DYI til nøglesnoren hos Tusindfryd, tak for den. Jeg købte nøgleklipsene gennem det link hun har anbefalet, det var dælme billigt, og til trods for, at det blev sendt fra USA, så kom de frem på under en uge. Et fint lille projekt, som jeg nyder lige nu.

Derudover har jeg givet mig i kast med en hæklet hue. Den faldt jeg for, så snart jeg så den hos Slagt en hellig ko, og da det så ydermere viste sig, at det var noget selv JEG kunne finde ud af, så gik jeg i gang. Den har kostet mig et par nøgler garn og jeg investerer gerne et par aftener i projektet. Nu kan efteråret bare komme an.

12 tanker om "3 nøglesnore, 2 nøgler garn og en copycat"

 1. Jane

  Jeg synes bestemt, du skal fortsætte det spor, det er da nogle superfine ting. F.eks. ville sådan en nøglesnor da pynte ualmindeligt meget på mine nøgler, så det må du gerne skrive dig bag øret her til lidt senere på året, hvor jeg vil prøve at komme på julegavelisten hjemme hos dig! ;-)

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Tak Jane :)
   Gad vide hvor mange der ville skrive sig på, hvis man lavede sådan en åben julegaveliste her på bloggen haha :D Men det har jeg vist alligevel ikke nosser til…Julegave lodtrækning…det var måske noget :)

   Svar
 2. Trine

  Fine nøglesnore <3
  (til børn skal der måske være en åbne klips et eller andet midt på så der ikke er kvælningsrisiko?)
  Glæder mig til at se huen I udvikling

  Svar
  1. Rikke Forfatter

   Ja, man kan lave dem med velcro åbning også, der er jeg bare ikke nået til endnu.
   Huen er allerede nået en hel del videre, og med det vejr her, er det da ved at være på tide :)

   Svar
 3. Anja Sand Bjerre

  Wow- den hue er flot! Og selvom jeg er nybegynder, ligner den rent faktisk en, der er overkommelig ;) det er godt at se videoen, der hører til, synes jeg. Hvilket garn har du brugt? I videoen siger hun en hæklenål 5.5, men kan se du har brugt en 5’er.. Hvordan ved jeg hvilken tykkelse garnet og nålen skal være? Det er sådanne ting jeg som håbløs nybegynder slås med ;)

  Svar
 4. Rikke Forfatter

  Hej Anja,
  Tak for din kommentar. Ja, det er en virkelig fin hue.

  Jeg er også virkelig en begynder, og bliver nok aldrig andet. Det fanger mig ikke nok. Her er det symaskinen, der rykker. Men sådan et hue projekt, det styrer :D

  Jeg snakkede med min lokale garnpusher. Læste på Slagt en hellig ko, hvor jeg fandt opskriften, hvor meget hun havde brugt, mener det er knap 100 gram der går på sådan en hue. Og så fandt jeg bare en uld hos den lokale, som vi ligesom blev enige om passede. Hvis du køber online, så linker Liselotte på det oprindelige indlæg til det garn hun selv har brugt, fra hendes mands garnforretning :)

  Ja, jeg brugte 5, for det var det, jeg havde. Tænkte det måtte gå fint, og det gjorde det :) Jeg har brugt min hue hele vinteren, jeg er virkelig glad for den.

  Svar
 5. Anja Sand Bjerre

  Tusind tak for svaret, Rikke :) I videoinstruktionen på Slagt en hellig ko’s side, siger hun i videoen, at man selv kan bestemme, hvor mange rækker man hækler. “Nøjedes” du med de 10 rækker, eller hvor mange lavede du? :)

  Svar
 6. Rikke Forfatter

  Jeg hæklede til jeg synes den passede :) Dvs ud i spejlet og tjekke ind i mellem. Og så skal der var plads til de sidste helt almindelige rækker, du ved. Men jeg prøvede mig frem :) God fornøjelse.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>